Project omschrijving

PV-BEWAKING

Kort na de marktintroductie is de Perfomance Monitor van Flexicontrol al op vier locaties in gebruik genomen. De schermen hangen in Broek op Langedijk bij Palingrokerij Vlug, sportschool De Geus en bij de verhuurder van kantoren en werkplekken de Werkfabriek in Broek op Langedijk. Ook is er een scherm geplaatst bij bouwbedrijf Henselmans uit Noord-Scharwoude. De Performance Monitor toont op een aantrekkelijke wijze de prestaties van de duurzame systemen van de bedrijven. Op een 27 inch full HD scherm is te zien wat er aan duurzame energie wordt opgewekt, maar ook hoeveel uitstoot CO2 er is vermeden.

De plaatsing van de Performance Monitor en bijbehorende zonnestroom installaties door Solar Electricity uit Broek op Langedijk was de aanleiding voor een feestelijke bijeenkomst in partycentrum de Geus in Broek op Langedijk. Professor Wim Sinke van het ECN gaf voor de aanwezigen een presentatie over huidige en toekomstige ontwikkelingen van zonnestroom. De Langedijkse Wethouder Bert Fintelman stelde vervolgens een zonnestroominstallatie op symbolische wijze in gebruik door een zonnepaneel en de Performance Monitor van Flexicontrol te onthullen.

Wat toont de Perfomance monitor? 
Het is mogelijk om veel verschillende informatiestromen weer te geven op het scherm. Zo zijn de gegevens vanuit een pulsuitgang, de RS485-ModBus, Modbus-IP, maar ook van direct uitleesbare omvormers direct op het scherm te tonen. De output van uw duurzame systemen kan afgewisseld worden met ‘slides’ met daarop bedrijfs- en of bezoekersinformatie en zelfs het weerbericht.

Regeling SDE+ 
Hebt u als ondernemer in de afgelopen tijd duurzame energiesystemen laten installeren en maakt u daarvoor gebruik van de regeling ‘Stimulering Duurzame Energieproductie’ (SDE+)? Met de Performance Monitor hebt u een ideaal middel om op een prachtig full HD scherm alle besparingen haarscherp in beeld te brengen. U laat daarmee zowel aan klanten als binnen uw eigen organisatie zien wat uw bedrijf bijdraagt aan de verduurzaming.

De Performance Monitor werkt eenvoudig samen met alle bestaande producten van Flexicontrol.

Wilt u meer weten over de Performance Monitor of een demonstratie bijwonen? Neem contact met ons op!

Gebruikte oplossingen:

(Energie) Trends
Internet compatibel
Beveiliging

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op