OVER FLEXICONTROL

Flexicontrol uit Heerhugowaard laat u optimaal gebruik maken van elektronische oplossingen en systemen. Met de Wendy hebben wij een uniek product ontwikkeld, waarmee u net als wij kunt bijdragen aan een comfortabeler, duurzamer en veiliger gebruik van uw woning of werkplek. U bespaart energie en geniet van de mogelijkheden die de technologie u biedt.

WAT DOEN WIJ?

Met meer dan 10 werknemers maken wij al ruim 25 jaar dagelijks elektronische producten die de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren. De producten zijn kant-en-klare, intelligente en integrale oplossingen op het gebied van woningautomatisering (domotica) en toepassingen voor energiebesparingen. Onze systemen zijn effectief, zonder dat ze opvallen.

Wij vinden niets leuker dan deze producten te ontwikkelen en vinden het ook een maatschappelijke opgave om dit te doen.

INTELLIGENTE ELEKTRONICA

Intelligente elektronica grijpt steeds verder in op de levens van mensen. In de werkomgeving gaat dit vooral om veiligheid, energiebesparing en comfort. In de woonomgeving is hiernaast ook het gemak van de producten van belang. In de zorg staat het welbevinden van de zorgbehoevende centraal; de zorg moet optimaal geboden worden. Wij kunnen hierbij helpen met onze producten.

Wij blijven investeren in productontwikkeling en innovatie zowel in Nederland als daarbuiten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op

PROJECTEN

Graag tonen wij u een overzicht van de projecten waar wij sinds 1989 namens onze klanten oplossingen van Flexicontrol hebben mogen toepassen.

bekijk alle projecten

ONZE PRODUCTEN

bekijk producten

BEL ONS

+31 72 576 2550

MAIL ONS

info@flexicontrol.nl