Maak kennis met de Performance Monitor van Flexicontrol. De performance monitor is een 27 inch full HD scherm waarop u de prestaties van uw duurzame systemen op aantrekkelijke wijze kunt tonen. U ziet haarscherp wat u opwekt, maar bijvoorbeeld ook hoeveel uitstoot CO2 er is vermeden. De performance monitor is een aanwinst voor elke ontvangstruimte.

De Performance Monitor is ideaal voor bedrijven die duurzame systemen aantrekkelijk willen presenteren.

Het is mogelijk om veel verschillende informatiestromen weer te geven op het scherm. Zo zijn de gegevens vanuit een pulsuitgang, de RS485-ModBus, Modbus-IP, maar ook van direct uitleesbare omvormers direct op het scherm te tonen. De output van uw duurzame systemen kan afgewisseld worden met ‘slides’ met daarop bedrijfs- en of bezoekersinformatie en zelfs het weerbericht.

Hebt u als ondernemer in de afgelopen tijd duurzame energiesystemen laten installeren en maakt u daarvoor gebruik van de regeling ‘Stimulering Duurzame Energieproductie’ (SDE+)? Met de Performance Monitor hebt u een ideaal middel om op een prachtig full HD scherm alle besparingen haarscherp in beeld te brengen. U laat daarmee zowel aan klanten als binnen uw eigen organisatie zien wat uw bedrijf bijdraagt aan de verduurzaming.

De Performance Monitor werkt eenvoudig samen met alle bestaande producten van Flexicontrol.

Wilt u meer weten over de Performance Monitor of een demonstratie bijwonen? Neem contact met ons op?

Lees ook: Opens internal link in current windowPerformance monitor op diverse locaties in gebruik genomen